fbpx

book hr banner 130x1000px

Male grupe (tečajevi)

Male grupe (tečajevi)

Parovi u Hrvatskoj svjedoče da su sudjelovanjem u malim grupama, pomoću priručnika, koji je jednostavan, zabavan, inspirativan, poučan i iznimno koristan, osjetili poboljšanje odnosa u svojem braku ili vezi (više o vezama, kako pronaći pravog partnera, te o pripravi za brak pročitajte ovdje). Male grupe izuzetno će utjecati na vaš brak, vezu, vaše roditeljstvo i zasigurno na cijelu vašu obitelj. Do sada je (od svibnja 2018. do ožujka 2022.) kroz male grupe prošlo 266 polaznika u 4 grada u Hrvatskoj, te drugi polaznici iz Hrvatske i izvan Hrvatske putem online tečaja . Detaljnije pogledajte u članku ili pogledajte video iz emisije "In Familia Dei" Laudato TV-a ovdje.


Opširnije

Male grupe (tečajevi)

Projekt "Deset pravednika"

Želiš li biti dio nečeg velikog?!

Priključi se onima koji će svakog ponedjeljka doći pred Gospodina pola sata u molitvi i prikazati Svetu Misu na nakanu obnove svoga braka i obitelji, ali i izgradnje i obnove brakova i obitelji u Hrvatskoj!


Opširnije

Kako pronaći pravog partnera ili znati da je trenutni partner/zaručnik prava osoba za mene?

15-dnevni plan za brak ili vezu

Želite osvježiti i osnažiti svoj brak ili vezu?
Želite li da vaš brak ili veza budu ispunjeni ljubavlju i poštovanjem?
Prijavite se i uključite u petnaestodnevni plan za brak ili vezu i tijekom 15 dana primit ćete sedam poruka dr. Emersona Eggerichsa koje će trajno utjecati na vaš odnos!

Opširnije

Kako pronaći pravog partnera ili znati da je trenutni partner/zaručnik prava osoba za mene?

Djevojka treba ljubav, mladić treba poštovanje

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Često pokušavamo pridobiti ili zadržati osobu tako da joj uskraćujemo ono što joj je najpotrebnije jer smatramo da ćemo onda dobiti njezinu pažnju i da će se sve „srediti”, no tako radimo veliku pogrešku...

Opširnije

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Modeli tečaja i prijava

Ulaganjem u ovaj iznimno koristan tečaj, ulažete u sebe, svoj brak ili svoju vezu, u svoju obitelj, te – kroz dublje shvaćanje međuljudskih odnosa – čak i u svoj profesionalni život! Izvrsna je stvar što ulaganjem u tečaj pomažete da se on širi i da se evangeliziraju još mnoge obitelji diljem Hrvatske. Što sve tečaj obuhvaća, tko su voditelji i kako se prijaviti pogledajte u članku.

Opširnije

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Program "Izgradnja obitelji"

Želiš naučiti kako se, kroz konkretne korake, osloboditi rana, nepraštanja, psihičkih pritisaka i riješiti probleme koji te pritišću? Sve je u tvojim rukama, odluka je na tebi!

Opširnije