fbpx

book hr banner 130x1000px

Uvjeti korištenja

PRIVATNOST PODATAKA I UVJETI KORIŠTENJA

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Kristofori se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca, polaznika naših tečajeva ili hodočašća, kao i svih koji su se prijavili za dobivanje informacija o našim molitveno-evangelizacijskim susretima i ponudama knjiga i ostalih materijala (u daljnjem tekstu Davatelj podataka), a  u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Davatelja podataka (osim u slučajevima kada su podaci nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda ili drugih djelatnosti). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima su Kristofori po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužni dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Davatelja podataka.

Kristofori prikupljaju osobne podatke Kupaca samo u mjeri koje su nužne za ispunjenje svojih obveza, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Davateljima podataka te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu ili sudjelovanje u nekim od naših područja djelatnosti.

Davatelj podataka ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Kristofori redovito daju Kupcu mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.

Svi se podaci o Davateljima podataka strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kristofora i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Udruga, odnosno Ustanova Kristofori. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, te kao izvor informacija vezano za djelatnosti Kristofora. Kristofori ne mogu preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Kristofori se obvezuju primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Davatelja podataka i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom za koji je odgovorna tvrtka T-com (Payway). Kristofori se ne mogu smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Kristofora.

Registracijom na stranicama web trgovine ili prijavom na nekim od obrazaca vezanim za naše djelatnosti potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.