fbpx

book hr banner 130x1000px

Vračari nisu uspjeli

Njezina je bolest očigledno bila uzrokovana magijom

Donosimo svjedočanstvo osobe kojoj je dijagnosticirana teška bolest. Ono što je najzanimljivije jest to da je njezina bolest očigledno bila uzrokovana magijom. Koliko danas ljudi umire zbog magije, a da u to nikad ni ne posumnja? Ni Anita nije na to sumnjala, a ipak se dogodilo

Zovem se A. R. Rođena sam i odgojena u katoličkoj obitelji kao najmlađa od četvero djece. Zahvaljujući roditeljima, osobito ocu, koji se brinuo da uvijek čvrsto stojim u vjeri, primila sam ljubav za Isusa. Kako je moj život dalje tekao, mladost i brak bili su ispunjeni usponima i padovima. U braku smo suprug i ja dobili dva predivna sina. Međutim, brak je došao u krizu i suprug nas je napustio.

Za moju obitelj počeli su teški trenuci. Zahvaljujući svećeniku koji je donio živoga Boga u našu župu, upoznala sam i primila Isusa u svoje srce, kao osobnog Spasitelja. Otada mi se život jako promijenio. Od Isusa sam dobivala snagu za suočavanje sproblemima. A onda je došla bolest.

Povremeno sam osjećala podmuklu bol koja se širila u predjelu trbušne šupljine. 30. travnja 2011. godine, bolovi su postali nesnosni, i zbog toga sam potražila pomoć liječnika. Doktor radiolog me primio i ultrazvučno pregledao bolna mjesta u području trbuha. Ustanovljeno je da postoje dvije neobjašnjive sjene na jetri, što je ukazivalo na metastaze. Zatim mi je rendgenski, kontrastom pregledan želudac. RTG-snimke ukazivale su na deformaciju i teško oštećenje želuca, kao i na tumor.

Trebalo je oko 45 minuta da tekućina za kontrast prođe kroz želudac, dok je u normalnim uvjetima potrebno svega nekoliko minuta. Zbog lošeg nalaza, liječnik me za ponovni pregled naručio za sutradan. Kad sam se vratila kući, bolovi i slabost su i dalje bili prisutni. Jedva sam čekala sv. misu, da primim sv. pričest. Nakon sv. mise,u crkvi se održao sastanak naše biblijske skupine. Nakon tumačenja Božje riječi, slijedila je molitva.

Za vrijeme molitve, svećenik je po daru spoznanja objavio da Isus oslobađa jednu osobu od utjecaja vračarstva i magije.U tom sam trenutku osjetila veliku slabost.Sestra mi je pomogla da izađemna zrak. Tad je iz mene sve ono bolesno izašlo van probavnim putem. Sestra mi je pomogla da se vratim u crkvu. Započela je pojedinačna molitva za one koji su bili potrebni i teško bolesni. Molili su i za mene, premda tada još nisam znala da sam tako teško bolesna. Za vrijeme molitve, osjetila sam veliku ljubav i Isusovu prisutnost. Božja je toplina potekla u moju utrobu i u svom sam tijelu osjetila da sam ozdravila. Ganulo me vidjevši kako su braća iz zajednice bila uza me u mojoj nevolji. Svi su bolovi u želucu i leđima nestali.

Te sam noći dobro spavala. Sutradan sam ponovno došla k liječniku. Ponovljena je pretraga i nalaz je bio potpuno uredan. Ni traga opakoj bolesti koja mi je u nekoliko posljednjih mjeseci zadavala velike muke i boli. Sad sam potpuno zdrava i osjećam se dobro. Hvala i slava Isusu!