book hr banner 130x1000px

Male grupe (tečajevi)

Male grupe (tečajevi)

Mnogi parovi svjedoče da su sudjelovanjem u malim grupama, pomoću priručnika, koji je jednostavan, zabavan, inspirativan, poučan i iznimno koristan, osjetili poboljšanje odnosa u svojem braku ili vezi (više o vezamao, kako pronaći pravog partnera, te o pripravi za brak pročitajte ovdje).

Male grupe izuzetno će utjecati na vaš brak, vezu, vaše roditeljstvo i zasigurno na cijelu vašu obitelj.


Opširnije

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Modeli tečaja i prijava

Ulaganjem u ovaj iznimno koristan tečaj, ulažete u sebe, svoj brak ili svoju vezu, u svoju obitelj, te – kroz dublje shvaćanje međuljudskih odnosa – čak i u svoj profesionalni život! Izvrsna je stvar što ulaganjem u tečaj pomažete da se on širi i da se evangeliziraju još mnoge obitelji diljem Hrvatske.

Opširnije

Ljubav i poštovanje - Iskustva i svjedočanstva

Iskustva i svjedočanstva

Iskustva osoba koji su pročitali knjigu Ljubav i poštovanje ili prisustvovali nekom od seminara o braku dr. Emersona Eggerichsa. 

Pogledajte i kratki video o iskustvima parova koji su do sada prošli tečaj „Ljubav i poštovanje”. Video možete pogledati ovdje.

"Vaša je poruka ljubavi i poštovanja uistinu doprla do mene i promijenila moj život"

Opširnije

Kako pronaći pravog partnera ili znati da je trenutni partner/zaručnik prava osoba za mene?

Djevojka treba ljubav, mladić treba poštovanje

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Muškarac i žena, mladić i djevojka su jednako vrijedni, ali nisu isti. Često pokušavamo pridobiti ili zadržati osobu tako da joj uskraćujemo ono što joj je najpotrebnije jer smatramo da ćemo onda dobiti njezinu pažnju i da će se sve „srediti”, no tako radimo krucijalnu pogrešku i to nikad nikome nije uspjelo.

Opširnije

Kako poštovati svog supruga, kako voljeti svoju ženu?

Kako poštovati svog supruga/parnera, kako voljeti svoju ženu/partnericu?

Kada, pridržavajući se navedenih načela muž ženi iskazuje ljubav, a žena mužu svoje poštovanje, oni tada međusobno ispunjavaju svoje osnovne potrebe. Ljepota tog odnosa je u povezanosti i prožetosti primjene tih načela koje donosimo u nastavku ovog teksta. Detaljnije o načelima ljubavi i poštovanja možete saznati u knjizi „Ljubav i poštovanje“ ili prijavom na male grupe (tečajeve).

Opširnije