Uvjeti korištenja

PRIVATNOST PODATAKA I UVJETI KORIŠTENJA

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Kristofori se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca, polaznika naših tečajeva ili hodočašća, kao i svih koji su se prijavili za dobivanje informacija o našim molitveno-evangelizacijskim susretima i ponudama knjiga i ostalih materijala (u daljnjem tekstu Davatelj podataka), a  u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Davatelja podataka (osim u slučajevima kada su podaci nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda ili drugih djelatnosti). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima su Kristofori po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužni dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Davatelja podataka.

Kristofori prikupljaju osobne podatke Kupaca samo u mjeri koje su nužne za ispunjenje svojih obveza, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Davateljima podataka te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu ili sudjelovanje u nekim od naših područja djelatnosti.

Davatelj podataka ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Kristofori redovito daju Kupcu mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.

Svi se podaci o Davateljima podataka strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kristofora i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Udruga, odnosno Ustanova Kristofori. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, te kao izvor informacija vezano za djelatnosti Kristofora. Kristofori ne mogu preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Kristofori se obvezuju primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Davatelja podataka i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom za koji je odgovorna tvrtka T-com (Payway). Kristofori se ne mogu smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Kristofora.

Registracijom na stranicama web trgovine ili prijavom na nekim od obrazaca vezanim za naše djelatnosti potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja. 

22.1.2017.

Iz 8,23a-24; 9,1-3

jer više neće biti mraka gdje je sad tjeskoba.
U prvo vrijeme on obescijeni
zemlju Zebulunovu i zemlju Naftalijevu,
al’ u vrijeme posljednje
on će proslaviti Put uz more,
s one strane Jordana –
Galileju pogansku.
Narod koji je u tmini hodio svjetlost vidje veliku;
one što mrklu zemlju obitavahu
svjetlost jarka obasja.
Ti si radost umnožio,
uvećao veselje,
i oni se pred tobom raduju
kao što se ljudi raduju žetvi,
k’o što kliču kad se dijeli plijen.
Teški jaram njegov,
prečku što mu pleća pritiskaše,
šibu njegova goniča
slomi kao u dan midjanski.

Ps 27,1-1.4-4.13-14

Gospodin mi je svjetlost i spasenje:
koga da se bojim?
Gospodin je štit života moga
pred kime da strepim?

Za jedno molim Gospodina,
samo to ja tražim:
da živim u domu Gospodinovu
sve dane života svoga,
da uživam milinu Gospodinovu
i dom njegov gledam.

Vjerujem da ću uživati dobra Gospodnja
u zemlji živih.
U Gospodina se uzdaj, ojunači se,
čvrsto nek’ bude srce tvoje:
u Gospodina se uzdaj!

1 Kor 1,10-13.17-17

Zaklinjem vas, braćo, imenom Gospodina našega Isusa Krista: svi budite iste misli; neka ne bude među vama razdora, nego budite savršeno istog osjećanja i istog mišljenja. Jer Klojini mi, braćo moja, o vama rekoše da među vama ima svađa. Mislim to što svaki od vas govori: »Ja sam Pavlov«, »A ja Apolonov«, »A ja Kefin«, »A ja Kristov«. Zar je Krist razdijeljen? Zar je Pavao raspet za vas? Ili ste u Pavlovo ime kršteni? Jer ne posla me Krist krstiti, nego navješćivati evanđelje, i to ne mudrošću besjede, da se ne obeskrijepi križ Kristov.

Mt 4,12-23

A čuvši da je Ivan predan, povuče se u Galileju. Ostavi Nazaret te ode i nastani se u Kafarnaumu, uz more, na području Zebulunovu i Naftalijevu da se ispuni što je rečeno po proroku Izaiji:

Zemlja Zebulunova i zemlja Naftalijeva,
Put uz more, s one strane Jordana,
Galileja poganska –
narod što je sjedio u tmini
svjetlost vidje veliku;
onima što mrkli kraj smrti obitavahu
svjetlost jarka osvanu.

Otada je Isus počeo propovijedati: »Obratite se jer približilo se kraljevstvo nebesko!«
(Mk 1, 16–20; Lk 5, 1–11; Iv 1, 35–42)
Prolazeći uz Galilejsko more, ugleda dva brata, Šimuna zvanog Petar i brata mu Andriju, gdje bacaju mrežu u more; bijahu ribari. I kaže im: »Hajdete za mnom, učinit ću vas ribarima ljudi!« Oni brzo ostave mreže i pođu za njim.
Pošavši odande, ugleda druga dva brata, Jakova Zebedejeva i brata mu Ivana: u lađi su sa Zebedejem, ocem svojim, krpali mreže. Pozva i njih. Oni brzo ostave lađu i oca te pođu za njim.
(Mk 1, 39; Lk 6, 17–19)
I obilazio je Isus svom Galilejom naučavajući po njihovim sinagogama, propovijedajući evanđelje o Kraljevstvu i liječeći svaku bolest i svaku nemoć u narodu.

Vaša narudžba je zaprimljena

Detaljne informacije o kupnji, odnosno podaci za plaćanje ako je vaš izbor naplate bio „Internet bankarstvo / opća uplatnica“, poslani su na e-adresu koju ste naveli prilikom narudžbe.

Zahvaljujemo vam što ste kupovali u našoj web trgovini.


Ako želite primati informacije o našim susretima (mjesta, lokacije i vrijeme održavanja), te o ostalim aktivnostima, molimo Vas da popunite "Obrazac za prijavu" ili pošaljite svoj e-mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Za sva dodatna pitanja u vezi primanja informacija o našim susretima, te u vezi hodočašća, naručivanja knjiga, pretplate na naš mjesečnik Book i sličnog slobodno nam se obratite telefonski (095/206-5421 ili 048/210-104) ili e-poštom (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) radnim danom od 10 do 16 sati.