fbpx

book hr banner 130x1000px

Isus me izliječio od alergije

Život s tabletama bio je moja svakodnevica...

Ako mislite da su alergijske reakcije „bezazlena bolest“ – s kojom jednostavno treba živjeti – te da za ozdravljenje ne treba moliti jer je to nešto „maleno“ u usporedbi s današnjim bolestima, promislite još jednom... Donosimo vam svjedočanstvo gospođe Nade s kojom smo razgovarali o njezinu hodu s Bogom. Gospodin je učinio silna djela u njezinu životu, a ovdje izdvajamo izlječenje od alergije s kojom se borila 13 godina

Priredila: Marija Berić. Svjedoči: N. S. (Podaci poznati uredništvu)

„U bezizlaznoj situaciji“

»Prije nego sam uistinu upoznala Boga, životarila sam. Smatrala sam se vjernicom – išla sam u crkvu, molila... – no moja vjera nije bila živa. Nisam znala za pravi život, ovako kako ga poznajem sada.

Zbog teških životnih okolnosti u kojima sam se našla, upala sam u depresiju. Uz sve to okovala me alergija. Našla sam se u, po mome mišljenju, bezizlaznoj situaciji. Jednostavno nisam vidjela smisao svoga života. Svoj život nisam voljela.

Ali Bog je pronašao način da me iz toga stanja izvuče.

Prvi susret s karizmatskim susretima: Moj je život dobio smisao!

»Godine 2013. preko rođakinje sam čula za susrete Kristofora koji se održavaju u Osijeku. Prvi put sam pošla moleći za člana moje obitelji. No Bog je odlučio svojim predivnim mirom ispuniti moje nemirno srce...

To je bio prvi karizmatski susret na kojem sam sudjelovala.

Kad je na red došla pojedinačna molitva, odlučila sam istupiti. Nisam ništa očekivala. No kad sam pala u Duhu, doživjela sam silnu Božju ljubav i milost. Plakala sam kao malo dijete; liječio je moje rane. Osjetila sam nevjerojatnu promjenu. Narednih dana u meni se sve mijenjalo: moj način razmišljanja, pogledi na svijet koji su bili negativni dobili su pozitivan predznak. Moj je život dobio smisao. Bilo je to moje novo rođenje, rođenje u Duhu.

Svi su u mojoj obitelji zamijetili da sam se promijenila. Počele su se događati silne milosti, primjerice još se jedan član obitelji obratio i počeo pohađati svetu misu!«

 

Gospodin je učinio još mnoga čuda u obitelji ove drage gospođe, a ovdje smo se usredotočili na njezino ozdravljenje od teške alergije...

»Mnogi se ljudi bore s ovom naoko „bezazlenom“ bolesti. Iz vlastitog iskustva mogu reći da to nije nimalo ni lako ni ugodno.

Teški oblik alergije dijagnosticiran mi je 2002. godine, i od njega sam patila narednih 13 godina. Ono što čini normalnu svakodnevicu pojedinca, meni je predstavljalo ogroman problem – nisam podnosila: pelud, prašinu, travu, grožđe, mlijeko, ribu... Koliko je situacija bila teška govori činjenica da sam se jednom zamalo ugušila jer sam pojela grožđe!

Doktor mi je propisao tablete, koje sam morala uzimati svakodnevno kako bih ublažila alergijske reakcije. Nastojala sam to prihvatiti, ali bilo mi je sve teže živjeti s tim. Ta me bolest počela teško opterećivati. Tako sam na susretu u lipnju 2015. godine odlučila moliti za svoje ozdravljenje!«

Nema više tableta, nema više alergijskih reakcija!

»Za vrijeme pojedinačne molitve polaganjem ruku izrekla sam svoju nakanu. Nisam doživjela ništa posebno, ali nakon molitve osjećala sam se osjetno bolje. Zato taj dan, kada sam došla kući, nisam popila lijek. Tako je bilo narednih mjesec dana: iako nisam popila nijednu tabletu, alergijskih reakcija više nije bilo – nestale su kao rukom odnesene! Reakcije se nisu pojavljivale iako sam se nalazila u doticaju s alergenima, normalno sam konzumirala hranu, dolazila u doticaj s prašinom... bez ikakvih sam negativnih posljedica konzumirala čak i grožđe!

Ipak, unatoč tome u meni se probudila sumnja u ozdravljenje...

Na idućem, srpanjskom susretu osjetila sam, kao i svaki put do tada, silnu Božju prisutnost, ljubav i mir koji riječima ne mogu opisati. A kad je došlo vrijeme za pojedinačnu molitvu, voditelj je zamolio da najprije istupe upravo oni koji imaju problema s alergijama! Naravno istupila sam i ja. Nakon polaganja ruku pala sam u Duhu. Od tada sam u svoje ozdravljenje sigurna. Jednostavno otklonila se svaka sumnja!

Moji su bližnji bili iznenađeni jer su svi znali u kakvom sam bila stanju zbog alergije, i kako sam se s njom teško nosila. Suprug je bio posebno iznenađen. Nije mogao vjerovati da sada normalno konzumiram hranu koja mi je izazivala teške alergijske reakcije. Čudili su se i susjedi. Mislili su da je to nešto kratkotrajno, da će se alergija vratiti, ali nije – ozdravila sam, Isus je izliječio moju alergiju!

Gospođa Nada danas svakodnevno korača s Gospodinom, živi život punim plućima, slobodna od svega što ju je sprječavalo da uistinu živi. Slava Isusu!