fbpx

book hr banner 130x1000px

Magijom nas je htjela razdvojiti

Magija mi je zamalo uništila obitelj

Koliko magija i njezino djelovanje mogu biti štetni, svjedoči B. C., kojoj je magija zamalo uništila obitelj. Naime konstantne svađe u braku i spontani pobačaj, koji se je dogodio u prosincu 2015. godine, bile su prekretnica u njezinu životu. B. C. i njezin muž nakon spontanog pobačaja odlučili su otići na pojedinačnu molitvu koju naša zajednica organizira u Koprivnici i tada njihov život dobiva novi smisao

Cijeli svoj život živjela sam kao tradicionalni vjernik, a moj istinski put s Gospodinom počinje godinu prije nego sam upoznala sadašnjeg muža, točnije 2012. godine.

Djevojka koja nas je htjela rastaviti i magija

Moja veza bila je dobra, mogu reći bez nekih pretjeranih svađa, voljeli smo se i odlučili smo se vjenčati. No u našem životu konstantno je bila prisutna djevojka koja je htjela biti s mojim mužem, odnosno tadašnjim dečkom. Na sve moguće načine htjela nas je razdvojiti, no nije uspjela. U našoj vezi sve je bilo u najboljem redu. Problemi su se počeli pojavljivati kad smo se odlučili vjenčati. Vjenčali smo se i dobili dijete. Djevojka koja je doslovno „trčala“ za mojim mužem bila je prisutna i u našem braku. Često je znala dolaziti u naš dom te sam tako jednom prigodom saznala da mi je stavila neki napitak u kavu ili sok. Jednom mi je čak rekla da bi htjela da izdojim malo mlijeka, jer sam tada još uvijek dojila svojeg sina, te da joj ga dam. Cijelo vrijeme osjećala sam da se bavi magijom. Budući da sam u to vrijeme već napredovala u vjeri i bila sam svjesna što mi može napraviti, nisam joj dala mlijeko, nego svetu vodu pomiješanu s malo kravljeg mlijeka.

Djevojka koja je doslovno „trčala“ za mojim mužem bila je prisutna i u našem braku.

Molitva kod fra Smiljana

Godine 2015. preselili smo se u svoju kuću i zbog toga sam bila veoma sretna, no kao da je nešto falilo, nisam bila sretna u potpunosti.  Molila sam se da budem sretna.

Odlučila sam otići na molitvu k fra Smiljanu Kožulu, kojemu sam rekla da mislim da je na moju obitelj bačena magija. Također sam mu rekla da nisam sretna i da želim da se pomoli za mene. Molio je molitvu otklinjanja, a nakon molitve osjetila sam strašne bolove u trbuhu, nakon kojih sam završila na WC-u, a moj izmet doslovno je smrdio po nekoj tvari koju ne znam objasniti. Nakon nekog vremena opet sam odlučila otići k fra Smiljanu i nakon te molitve osjećala sam se puno bolje.

Doživjela sam spontani pobačaj, koji sam teško podnijela. Bio je to velik udarac za mene, toliko velik da sam se naljutila na Isusa, prestala sam moliti i ići na misu, no moj muž je odlučio da idemo na molitvu koju organiziraju „Kristofori“ u Koprivnici.

Kriza u braku i spontani pobačaj

Nakon svega toga moj brak upao je u krizu, počele su konstantne svađe s mužem, a u devetom mjesecu prošle godine doživjeli smo vrhunac bračne krize i doslovno smo došli pred rastavu braka. Naime doživjela sam spontani pobačaj, koji sam teško podnijela. Bio je to veliki udarac za mene, toliko velik da sam se naljutila na  Isusa, prestala sam se moliti i ići na misu, no moj muž je odlučio da idemo na molitvu koju organiziraju „Kristofori“ u Koprivnici.

Molitva kod „Kristofora“ i trudnoća

Nakon molitve i muž i ja osjetili smo veliko olakšanje, kao da je s naših leđa pao ogroman teret. Na toj molitvi samo se potvrdilo to da nas je ta djevojka magijom htjela uništiti i razdvojiti. A tjedan nakon molitve ostala sam trudna. Bog je u naš život poslao dijete, koje je doslovno spasilo naš brak i održalo obitelj na okupu. Naše dijete staro je dva mjeseca, a naš brak je doslovno oživio. Ovim  svjedočanstvom želim zahvaliti Gospodinu što je spasio moj brak i moju obitelj.