fbpx

book hr banner 130x1000px

Uvjeti korištenja

PRIVATNOST PODATAKA I UVJETI KORIŠTENJA

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Kristofori se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca, polaznika naših tečajeva ili hodočašća, kao i svih koji su se prijavili za dobivanje informacija o našim molitveno-evangelizacijskim susretima i ponudama knjiga i ostalih materijala (u daljnjem tekstu Davatelj podataka), a  u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Davatelja podataka (osim u slučajevima kada su podaci nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda ili drugih djelatnosti). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima su Kristofori po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužni dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Davatelja podataka.

Kristofori prikupljaju osobne podatke Kupaca samo u mjeri koje su nužne za ispunjenje svojih obveza, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Davateljima podataka te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu ili sudjelovanje u nekim od naših područja djelatnosti.

Davatelj podataka ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Kristofori redovito daju Kupcu mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.

Svi se podaci o Davateljima podataka strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kristofora i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Udruga, odnosno Ustanova Kristofori. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, te kao izvor informacija vezano za djelatnosti Kristofora. Kristofori ne mogu preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Kristofori se obvezuju primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Davatelja podataka i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom za koji je odgovorna tvrtka T-com (Payway). Kristofori se ne mogu smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Kristofora.

Registracijom na stranicama web trgovine ili prijavom na nekim od obrazaca vezanim za naše djelatnosti potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja. 

Vaša narudžba je zaprimljena

Detaljne informacije o kupnji, odnosno podaci za plaćanje ako je vaš izbor naplate bio „Internet bankarstvo / opća uplatnica“, poslani su na e-adresu koju ste naveli prilikom narudžbe.

Zahvaljujemo vam što ste kupovali u našoj web trgovini.


Ako želite primati informacije o našim susretima (mjesta, lokacije i vrijeme održavanja), te o ostalim aktivnostima, molimo Vas da popunite "Obrazac za prijavu" ili pošaljite svoj e-mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Za sva dodatna pitanja u vezi primanja informacija o našim susretima, te u vezi hodočašća, naručivanja knjiga, pretplate na naš mjesečnik Book i sličnog slobodno nam se obratite telefonski (095/206-5421 ili 048/210-104) ili e-poštom (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) radnim danom od 10 do 16 sati.

 

 

17.4.2016.

Dj 13,14-14.43-52

Oni pak krenuše iz Perge i stigoše u Antiohiju pizidijsku. U dan subotnji ušli su u sinagogu i sjeli. A pošto se skup raspustio, mnogi Židovi i bogobojazne pridošlice pođoše za Pavlom i Barnabom koji su ih nagovarali ustrajati u milosti Božjoj.
Iduće se subote gotovo sav grad zgrnu čuti riječ Gospodnju. Kad su Židovi ugledali mnoštvo, puni zavisti psujući suprotstavljali su se onomu što je Pavao govorio. Na to im Pavao i Barnaba smjelo rekoše: »Trebalo je da se najprije vama navijesti riječ Božja. Ali kad je odbacujete i sami sebe ne smatrate dostojnima života vječnoga, obraćamo se evo poganima. Jer ovako nam je zapovjedio Gospodin:
Postavih te za svjetlost poganima
da budeš na spasenje do nakraj zemlje.

Pogani koji su slušali radovali su se i slavili riječ Gospodnju te povjerovaše oni koji bijahu određeni za život vječni. Riječ se pak Gospodnja pronese po svoj onoj pokrajini.
Ali Židovi potakoše ugledne bogobojazne žene i prvake gradske te zametnuše progon protiv Pavla i Barnabe pa ih izbaciše iz svoga kraja. Oni pak stresu prašinu s nogu protiv njih pa odu u Ikonij. A učenici su se ispunjali radošću i Duhom Svetim.

Ps 100,2-3.5-5

Služite Gospodinu u veselju!
Pred lice mu dođite s radosnim klicanjem!

Znajte da je Gospodin Bog:
on nas stvori, i mi smo njegovi,
njegov smo narod i ovce paše njegove.

Jer dobar je Gospodin,
dovijeka je ljubav njegova,
od koljena do koljena vjernost njegova.

Otk 7,9-9.14b-17

Nakon toga vidjeh: eno velikoga mnoštva, što ga nitko ne mogaše izbrojiti, iz svakoga naroda, i plemena, i puka, i jezika! Stoje pred prijestoljem i pred Jaganjcem odjeveni u bijele haljine; palme im u rukama.

 »Oni dođoše iz nevolje velike i oprali su haljine svoje i ubijelili ih u krvi Jaganjčevoj.
Zato su pred prijestoljem Božjim i služe mu dan i noć u hramu njegovu, i Onaj koji sjedi na prijestolju razapet će Šator svoj nad njima. Neće više gladovati ni žeđati, neće ih više paliti sunce nit ikakva žega jer – Jaganjac koji je posred prijestolja bit će pastir njihov i vodit će ih na izvore vodâ života. I otrt će Bog svaku suzu s očiju njihovih.«

Iv 10,27-30

Ovce moje slušaju glas moj;
ja ih poznajem i one idu za mnom.
Ja im dajem život vječni
te neće propasti nikada
i nitko ih neće ugrabiti iz moje ruke.
Otac moj, koji mi ih dade,
veći je od svih
i nitko ih ne može ugrabiti
iz ruke Očeve.
Ja i Otac jedno smo.«

Slideset

The Widgetkit Slideset takes your product showcase to the next level. It provides a sleek way to show multiple sets of items and uses smooth effects while looping through them.

Features

 • Clean and very lightweight code
 • Eye-catching transition effects
 • Fully responsive including all effects
 • Support of named custom sets
 • Swipe navigation on mobile phones
 • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.3+ and the latest jQuery version
 • Works with Joomla and WordPress

Slide Example

The sets are auto generated (4 items per set), item names are shown and it uses the slide effect and navigation buttons.

Zoom Example

The sets are arranged manually, sets names are used as a navigation and it uses the zoom effect.

Drops Example

The sets show the item names and it uses the drops effect and navigation buttons.

 • Oprosti mi moju blesavost
 • Oprosti mi moju blesavost

Oprosti mi moju blesavost

Ove predivne retke je u trenutku nadahnuća napisao naš vjerni suradnik. Preporučamo vam da ih pročitate i razmislite o njima...

 • Empatija
 • Empatija

Empatija

Moći odjenuti odjeću druge osobe...

 • Postoji li zlo?
 • Postoji li zlo?

Postoji li zlo?

i, je li Bog stvorio zlo?

 • Šalica kave
 • Šalica kave

Šalica kave

Bog kuha kavu, ne izrađuje šalice...

 • Zašto si dopustio?
 • Zašto si dopustio?

Zašto si dopustio?

U redu je, dijete. Ovo je bio samo još jedan dan kada sam bio tvoj Bog i brinuo za svoje dijete.

Deck Example

This auto generated sets uses prev/next buttons as a navigation and the deck effect.

How To Use

The Widgetkit Slideset takes full advantage of the very user-friendly Widgetkit administration interface. You can create and manage all slidesets and their different items in one place. After you have created a slideset, you can load it anywhere on your website using shortcodes or the universal Widgetkit Joomla module or WordPress widget.

Map

The Widgetkit Map provides a simple solution for adding a map to your website. Various features let you customize the map, like changing colors and adding markers or directions.

Features

 • Location selection with auto geocoding
 • Supports multiple map markers with text popups
 • Option to get the direction to the active marker
 • Supports custom map styles and colors
 • Uses the latest Google Maps API
 • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.3+ and the latest jQuery version
 • Works with Joomla and WordPress

Direction Example

This map features all map controls, multiple markers and you can get the direction.

Color Scheme Example

Set or invert the hue, saturation, lightness and gamma of a map.

Navbar 01
Navbar 02

Minimal Example

This map has a fixed width, no controls and no markers.

Gallery

Gallery

A special Gallery widget allows you to display an item’s title in an overlay and load the content and link on hover. Additionally you can use an elegant arrow icon instead of a button for the lightbox.
Slideset

Slideset

Avion theme comes with a beautiful Slideset widget with an eye catching scale effect on hover. The custom date field is great, if you want to use the widget display an event calender.
Tabs Switcher

Tabs Switcher

This custom Switcher lets you toggle through different content items with a tabbed navigation that will always extend to fill the entire panel height. Of course, it adapts beautifully to all screen sizes.

How To Use

With the Widgetkit Map you can quickly create and manage simple maps with features like multiple markers, text popups and custom color schemes. Once you have created a map, you can load it anywhere on your website using shortcodes or the universal Widgetkit Joomla module or WordPress widget.

Twitter

The Widgetkit Twitter module is the neatest way to display tweets directly on your website. All displayed tweets get cached so they show up super fast, even if Twitter is not available.

Features

 • Filter tweets by hashtags, words, from users, to users, referencing users
 • Block tweets using a blacklist
 • Tweets are cached for high performance
 • Tweets show up even if Twitter is not available
 • 3 different styles to show your tweets
 • Responsive design to fit all device resolutions
 • Built with HTML5 using article and time elements
 • Works with Joomla and WordPress

How To Use

Create a Twitter module in Joomla or a Twitter widget in WordPress and publish it in a module position. A lot of options are available to choose which tweets you want to show.

For example you can show only tweets from a specific user or tweets that contain a certain hash-tag or a specific word. All options can be combined. To filter by more than one word or user use a space between them. For example: yootheme joomla.

Widgetkit

Widgetkit is the next generation tool set for Joomla and WordPress. This toolkit is the first of its kind! It provides a simple and user-friendly way to enrich your websites experience with slideshows, galleries, lightboxes and much more. All widgets make use of modern web technologies like HTML5 markup, CSS3 features and jQuery based JavaScripts. Widgetkit is fully responsive and all widgets and their effects adapt perfectly for all device resolutions. It supports touch gestures and makes use of smooth CSS3 animations. Here is a short feature roundup:

Features

 • Available for Joomla and WordPress
 • All widgets are fully responsive
 • Use shortcodes to show widgets anywhere
 • Clean and lightweight code
 • Semantic HTML5 markup
 • Asset file minification and compression
 • Supports touch gestures for mobile devices
 • Uses hardware accelerated CSS3 animations
 • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.3+ and the latest jQuery version

How It Works

Widgetkit basically acts as a platform for all our widgets. It installs as a single component in Joomla or as a plugin in WordPress. The Widgetkit dashboard presents you an overview of all widgets. You can create, edit or delete all widgets and their content in one place. And after you have created the content for your first widget, you can either use a shortcode or a module to display your widget anywhere on your website. In fact, you can do both. Because once have you created a widget, you are able to display it multiple times and reuse it on different parts of your website.

Visit Website

Dummy Content

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

22.1.2017.

Iz 8,23a-24; 9,1-3

jer više neće biti mraka gdje je sad tjeskoba.
U prvo vrijeme on obescijeni
zemlju Zebulunovu i zemlju Naftalijevu,
al’ u vrijeme posljednje
on će proslaviti Put uz more,
s one strane Jordana –
Galileju pogansku.
Narod koji je u tmini hodio svjetlost vidje veliku;
one što mrklu zemlju obitavahu
svjetlost jarka obasja.
Ti si radost umnožio,
uvećao veselje,
i oni se pred tobom raduju
kao što se ljudi raduju žetvi,
k’o što kliču kad se dijeli plijen.
Teški jaram njegov,
prečku što mu pleća pritiskaše,
šibu njegova goniča
slomi kao u dan midjanski.

Ps 27,1-1.4-4.13-14

Gospodin mi je svjetlost i spasenje:
koga da se bojim?
Gospodin je štit života moga
pred kime da strepim?

Za jedno molim Gospodina,
samo to ja tražim:
da živim u domu Gospodinovu
sve dane života svoga,
da uživam milinu Gospodinovu
i dom njegov gledam.

Vjerujem da ću uživati dobra Gospodnja
u zemlji živih.
U Gospodina se uzdaj, ojunači se,
čvrsto nek’ bude srce tvoje:
u Gospodina se uzdaj!

1 Kor 1,10-13.17-17

Zaklinjem vas, braćo, imenom Gospodina našega Isusa Krista: svi budite iste misli; neka ne bude među vama razdora, nego budite savršeno istog osjećanja i istog mišljenja. Jer Klojini mi, braćo moja, o vama rekoše da među vama ima svađa. Mislim to što svaki od vas govori: »Ja sam Pavlov«, »A ja Apolonov«, »A ja Kefin«, »A ja Kristov«. Zar je Krist razdijeljen? Zar je Pavao raspet za vas? Ili ste u Pavlovo ime kršteni? Jer ne posla me Krist krstiti, nego navješćivati evanđelje, i to ne mudrošću besjede, da se ne obeskrijepi križ Kristov.

Mt 4,12-23

A čuvši da je Ivan predan, povuče se u Galileju. Ostavi Nazaret te ode i nastani se u Kafarnaumu, uz more, na području Zebulunovu i Naftalijevu da se ispuni što je rečeno po proroku Izaiji:

Zemlja Zebulunova i zemlja Naftalijeva,
Put uz more, s one strane Jordana,
Galileja poganska –
narod što je sjedio u tmini
svjetlost vidje veliku;
onima što mrkli kraj smrti obitavahu
svjetlost jarka osvanu.

Otada je Isus počeo propovijedati: »Obratite se jer približilo se kraljevstvo nebesko!«
(Mk 1, 16–20; Lk 5, 1–11; Iv 1, 35–42)
Prolazeći uz Galilejsko more, ugleda dva brata, Šimuna zvanog Petar i brata mu Andriju, gdje bacaju mrežu u more; bijahu ribari. I kaže im: »Hajdete za mnom, učinit ću vas ribarima ljudi!« Oni brzo ostave mreže i pođu za njim.
Pošavši odande, ugleda druga dva brata, Jakova Zebedejeva i brata mu Ivana: u lađi su sa Zebedejem, ocem svojim, krpali mreže. Pozva i njih. Oni brzo ostave lađu i oca te pođu za njim.
(Mk 1, 39; Lk 6, 17–19)
I obilazio je Isus svom Galilejom naučavajući po njihovim sinagogama, propovijedajući evanđelje o Kraljevstvu i liječeći svaku bolest i svaku nemoć u narodu.

Accordion

The Widgetkit Accordion enables you to display a set of items in a compact space. When clicking on each item's header, it expands or collapses its content section.

Features

 • Clean and very lightweight code
 • Responsive design to fit all device resolutions
 • Smooth transitions on content section toggle
 • Option to automatically match the height of varying content
 • Option to auto collapse or allow multiple opened items
 • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.3+ and the latest jQuery version
 • Works with Joomla and WordPress

Example

<div data-particles='{"color":"auto", "opacity": 0.35}'> ... </div>

Particles

This trendy effect simulates randomly moving particles being connected by lines that follow your cursor, sort of like zodiac signs. You can set the particles to be black, white or to adapt automatically to the background color that they are placed upon.

Ripple

Based on Google’s Material Design, the we’ve added a ripple effect to certain UI elements, like buttons. It responds to the position that you click on, thus creating an interactiveness to all actions. There's no additional markup necessary.

How To Use

The Widgetkit Accordion lets you easily create and manage all the accordion's contents through the user-friendly Widgetkit administration interface. After you have created an accordion, you can load it anywhere on your website using shortcodes or the universal Widgetkit Joomla module or WordPress widget.

Media Player

The Widgetkit Media Player is a HTML5 audio and video player completely built with HTML and CSS. You can easily embed video files into your website by using the HTML5 video element. A Flash player fallback is included for all unsupported browsers.

Features

 • Native playback for modern HTML5 browsers
 • Supports MP4 (h.264), WebM, FLV, WMV and MP3 files
 • Completely built with HTML and CSS
 • Responsive design to fit all device resolutions
 • Same UI in all browsers
 • Create your own skins
 • Flash player fallback for unsupported browsers
 • Works with Joomla and WordPress

Examples

This is a MP3 Audio Sample:

How To Use

Use the HTML5 video element to embed video in your website. For example:

<video src="/video.mp4" width="320" height="240"></video>

You can also provide multiple sources, to add support for the different video formats like h.264, WebM or Ogg:

<video width="320" height="240">
 <source type="video/mp4" src="/video.mp4" />
 <source type="video/webm" src="/video.webm" />
 <source type="video/ogg" src="/video.ogv" />
</video>

Use the HTML5 audio element to embed MP3 files in your website. For example:

<audio src="/audio.mp3" type="audio/mp3"></audio>

Spotlight

The Widgetkit Spotlight allows you to add an overlay to your images, which fades or moves in on mouse hover. The overlay can be an image or HTML content. The default magnifier spotlight is a perfect match for the Widgetkit lightbox.

Features

 • Create nicely animated image overlays
 • Supports custom image or HTML content overlays
 • 5 different animation modes
 • Responsive design to fit all device resolutions
 • Built with the latest jQuery version
 • Works with Joomla and WordPress

Examples

If no custom overlay is set, the default spotlight fades in an overlay with a magnifier image. If you define a custom overlay, you can choose between different animations - fade, bottom, top, right and left.

Spotlight Image Spotlight Image
Custom Overlay (Bottom)
Spotlight Image
Custom Overlay (Right)
Spotlight Image
Spotlight Image
Spotlight Image
Custom Overlay (Top)
Spotlight Image
Custom Overlay (Left)

How To Use

Use the HTML5 custom data attribute data-spotlight to activate the spotlight.

<a data-spotlight="on" href="/mypage.html">
 <img src="/image.jpg" width="180" height="120" alt="" />
</a>

To create a custom overlay, use a div element with the CSS class overlay. You can set the effect parameter to the data attribute. For example:

<a data-spotlight="effect:bottom;" href="/mypage.html">
 <img src="/image.jpg" width="180" height="120" alt="" />
 <div class="overlay">Custom Overlay</div>
</a>

You can set the effect parameter to fade, bottom, top, right and left.

ZOO

Take the video tour on the ZOO!

ZOO is a flexible and powerful content application builder to manage your content. It provides a much improved Joomla experience. The key feature is the ability to create your very own custom content types. You define what a type is made up of - e.g. text, images or a file download. Any combination is imaginable! You bring the content, ZOO brings the elements to structure it and make it look good!

Apps for every Purpose

ZOO moves from simply being a CCK to an Application Builder. Apps are extensions for ZOO which are optimized for different purposes and types of content catalogs. ZOO offers a wide range of apps to get you started right away. There is a blog, a product catalog, a cookbook, a business directory, a documentation, a download archive and a movie database app!

ZOO Apps for every Purpose

Joomla Integration

By now ZOO has developed a thriving ecosystem, with new ZOO extensions appearing regularly. It also integrates well with many popular Joomla extensions. Besides the ZOO component itself offers additional modules and plugins. They allow a seamless integration into Joomla and provide a richer tool set to create your website.

Visit Website