PREDNOST KUPNJE U NAŠOJ WEB-KNJIŽARI - Provjerite opcije besplatne dostave!

POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA U VRIJEDNOSTI DO 200 KN IZNOSI SVEGA 10 KN, DOK JE POŠTARINA ZA NARUDŽBE KNJIGA IZNAD 200 KN BESPLATNA!*
POŠTARINA ZA BOOK JE VEĆ UKLJUČENA U CIJENU!

*Vrijedi na području Hrvatske. Poštarina za inozemstvo: prema važećem cjeniku Hrvatske pošte.

book hr banner 130x1000px

Je li Bog kriv?

Je li Bog kriv?

95.00 Kn
Izdavač : Stepress

Gregory A. Boyd

Razmatranje postojanja zla – bez površnih odgovora

Kad nam se dogodi neko zlo, znači li to da ga je s nekom svrhom uzrokovao Bog? Ako je Bog svemoguć, zašto zlo nije spriječio? Znači li to što ga nije spriječio da je ravnodušan prema našoj patnji? Zašto odgovor na neke molitve stiže brzo, a na neke nikada? Boydovi se odgovori na pitanja o postojanju zla na svijetu odlikuju iznimnim intelektualnim poštenjem, a njegovi argumenti temeljitošću.
U knjizi Je li Bog kriv? autor razlaže biblijsku argumentaciju u prilog predodžbi o suverenom Bogu koji se neumorno suprotstavlja zlu, koji razumije našu patnju te u kojega se možemo pouzdati da će nas kroz nju provesti suosjećajući s nama i obnavljajući naš život. Iskreno priznajući da su kršćanski odgovori na pitanja o ljudskoj patnji katkad površni i cinični, Greg Boyd je napisao knjigu koja se najtoplije može preporučiti svakome čija je vjera u Boga poljuljana zbog predodžbe koju su takvi odgovori o njemu stvorili.