fbpx

book hr banner 130x1000px

Crni zloduh je pritisnuo ciglu o moju glavu

Kada je počela molitva i kada sam zatvorila oči, vidjela sam crnog zloduha kako pritišće ciglu o moju glavu

Kada je počela molitva i kada sam zatvorila oči, vidjela sam crnog zloduha kako pritišće ciglu o moju glavu

Hvaljen Isus i Marija!

Zovem se Ivona. Pišem kako bih posvjedočila što mi je Isus pokazao na MES-u 18. travnja 2015. g., za vrijeme molitve.
Tijekom cijelog susreta osjećala sam jaku glavobolju, pritisak. Kada je počela molitva i kada sam zatvorila oči, vidjela sam crnog zloduha kako pritišće ciglu o moju glavu i smije se. Zatim je došao Isus, pogledao ga, i crni je duh nestao. Nestala je i cigla. Nakon toga, glava me je još uvijek jako boljela, ali se sada oko mene nalazilo nešto poput staklenog zida a na njemu Isusova krv. Odjednom se skupilo mnoštvo onakvih crnih duhova, no kada je jedan dotakao zid i krv, odmah je nestao zajedno s ostalima.

Kasnije, kada je g. Lončar molio, osjetila sam veliki mir i oslobođenje, pogotovo kad je rekao da je nekoliko mladih oslobođeno od noćnih mora i uznemiravanja, što me godinama muči: fizički od djece u školi, i psihički preko vizija i snova (nedavno sam sanjala da mi pile noge, a prije toga učestalo su mi dolazile uznemirujuće slike kako mi netko reže žile ili grkljan). Tada sam osjetila veliko pomazanje, i od onda mi je srce veselo kao da nema više onog tereta koji me gušio i nije mi davao mira. Kasnije, također tijekom molitve, kada smo trebali položiti ruku na bolesno mjesto, vidjela sam cijelu prostoriju iz ptičje perspektive i Isusa kako stoji pored svake osobe i polaže na njih ruke (vidjela sam i kako dotiče neka područja prisutnih, meni nepoznatih, osoba). Nakon toga viđenja, imala sam još jedno; vidjela sam nešto poput ubrzanog prikaza svog života od vjenčanja pa nadalje (već duže vrijeme lovi me strah da neću naći nekoga tko će me voljeti ovakvu kakvu jesam; sada mi je Isus pokazao da se taj strah neće obistiniti). U međuvremenu sam plakala, ali nisam sigurna jesam li osjećala onu gorčinu o kojoj je g. Lončar govorio kad je pozivao određenu osobu da dođe svjedočiti. Mislim da sam ta osoba bila ja, ali nisam posvjedočila jer sam još bila ošamućena od molitve i jer se nisam usudila stati pred sve one ljude (lakše mi je napisati).
Osim ovoga, prije dvije sam godine, na MES-u u Dugom Selu, dobila objavu da će moj otac svjedočiti za Gospodina. I zaista, prije godinu dana počeo je ponovno ići u crkvu, i 'uhvatili' su ga kako potajno čita molitvenik. Na ovom MES-u, čula sam glas koji mi je opet rekao da će se on obratiti i svjedočiti.

Ovo sam napisala kako bih posvjedočila da Isus može svakoga osloboditi i dotaknuti bez obzira na prošlost te da Bog za svačiji život ima savršen plan, pa tako i za moj, što mi je i pokazao. Slava, hvala i čast Isusu!