fbpx

book hr banner 130x1000px

Projekt Eho

Cilj udruge Eho je formacija mladih kako bi imali osobni odnos s Bogom i Crkvom, bili spremni na brak i roditeljstvo te doprinijeli evangelizaciji uključivši se u društvo, politiku i ekonomiju.

Kroz tečajeve, rad u grupama i s pojedincima te uz vodstvo Duha Svetoga mladi će biti spremni proslavljati Boga u svakodnevnom životu, u svakoj situaciji i na svakome mjestu.  

 

Vizija

Želimo vidjeti novu generaciju mladih koja ustaje na molitvu i koja će živjeti punim plućima jer će biti puna Duha Svetoga. Želimo da mladi uz našu pomoć i Božje vodstvo shvate svrhu svog života, imaju viziju i slijede je. Želimo podići mlade ljude koji će postati promjena koju žele vidjeti u svijetu. Prave vođe, molitelji, hrabri očevi i majke, govornici i poznavatelji Božje Riječi – generacija koja će biti eho Božje ljubavi gdje god se nalazi!

Ciljevi i način rada

Cilj je projekta formacija članova po kršćanskim načelima i vrijednostima. To znači da će članovi izgraditi osobni odnos s Bogom i Crkvom, bit će spremniji za brak i roditeljstvo, uključiti se u evangelizaciju društva, a bit će osposobljeni i za socijalni, ekonomski i politički angažman u društvu. To će sve biti moguće kroz razne tečajeve, programe, predavanja, edukacije i radionice. Osigurali smo ponešto za svakoga, a više o tome možeš pročitati u dijelu “Programi”. Svi polaznici programa pozvani su ostati u Udruzi Eho i raditi s nama, ali najvažnije je da sve što u Udruzi Eho nauče šire dalje u svojoj obitelji, na radnom mjestu, u župi, u medijima, gdje god se nalaze.

Na kraju:

Eho projekt je dio Božje revolucije ljubavi za kojom vapi današnje vrijeme. Budite i vi dio ovoga projekta! Posjetite web stranicu www.ehoprojekt.com, pretplatite se na newsletter, lajkajte našu facebook stranicu (Eho projekt) i pratite nas na instagramu (ehoprojekt).