fbpx

book hr banner 130x1000px

"Konačno da i ti naučiš moliti"

U srcu mi je odzvanjalo: "Konačno da i ti naučiš moliti"

 

Oduševljena sam programom. Dođite svi! Eto, ovo mogu sa sigurnošću svjedočiti!!!

Hvaljen Isus i Marija!

Ne znam kako da započnem, i „vrijedi“ li ovo kao svjedočanstvo, ali imam želju iznijeti svoje razmišljanje, te potrebu za pomoć i molitvu.

Mislim da je sam odlazak na hodočašće u Međugorje, Božji zahvat (iako često odem na to sveto mjesto). Kad sam otvorila vašu stranicu, pogled mi je pao na „…Škola molitve –hodočašće u Međugorje“. Počela sam razmišljati…. oni idu iz Zagreba, to neće biti moguće, možda će idući put krenuti iz Splita pa ću nazvati... Ipak sam nazvala ubrzo potom i dobila odgovor: „Ima mjesta, tri osobe idu zajedno iz Splita, evo Vam broj...“ „Ma idem...“, odlučih. „Nemoj, pogledaj što si sve isplanirala za vikend, a već si i bila; a novac…“ Unatoč tome, odlučila sam poći. Nekoliko telefonskih poziva, i našla sam se u autobusu (zahvaljujući mom vozaču, suprugu i punici. Neka ih Gospodin blagoslovi). U srcu mi je odzvanjalo: „Konačno da i ti naučiš moliti“.

Inače, na više sam mjesta uključena u Crkvu; tražila sam svoje mjesto, vjerojatno zbog križeva i poteškoća... Spontano smo se više godina svakoga tjedna sastajali po obiteljima, molili ondje krunicu i čitali Sveto pismo (za naše potrebe i opće potrebe Crkve). Ali osjećala sam da to nije dovoljno dobro. Evo, sebe i te članove u Ime Isusovo predajem na raspolaganje. Molim Gospodina da nam pokaže što želi od nas; možda grupa Jošua, možda... Gospodine, govori, sluga tvoj sluša, ti imaš riječi života.

Oduševljena sam programom. Dođite svi! Eto, ovo mogu sa sigurnošću

Tags: PIA