Trodnevno hodočašće sv. Riti

1. - 3. lipnja 2018. Prijave su u tijeku!    Prijavite se putem obrasca na dnu stranice

Trodnevno hodočašće sv. Riti: 1. - 3. lipnja 2018.

Tema hodočašća

Škola molitve 2: ulazak u duh, promatranje, prepričavanje, meditacija, unutarnja molitva i dijeljenje detalja.

Osnovni cilj

Naučiti i vježbom usvojiti osnove promatranja Božje riječi, meditacije Božje riječi te nutarnje molitve.

Program/sadržaj

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj molitve (škola molitve), koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Mogućnost ispovijedi.


Prvi dan (petak): Zagreb – Padova – Cascia

Polazak iz Zagreba s autobusnog kolodvora u ponoć s četvrtka na petak. Na kolodvor je potrebno doći u četvrtak 20. travnja u 23:40 (dvadeset minuta prije polaska). Putovanje kroz Sloveniju i Italiju, s kraćim usputnim zaustavljanjima radi odmora i okrepe. U jutarnjim satima dolazak u Padovu i sveta misa u crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića. Razgled svetišta i posjet grobu i ispovjedaonice, a kasnije obilazak bazilike sv. Antuna. Dolazak u Casciu u kasnim poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme te večera i noćenje.


Drugi dan (subota): Cascia

Nakon doručka u hotelu slijedi sveta misa i posjet bazilici u kojoj se nalazi tijelo sv. Rite te razgled mjesta u kojem je živjela i umrla svetica. Poslijepodne je slobodno za hodočasničke pobožnosti, osobne razgovore s voditeljima tečaja i pojedinačne molitve za potrebe hodočasnika. Večera i noćenje.


Treći dan (nedjelja): Cascia – Asiz – Zagreb

Rani doručak i odjava iz hotela. Posjet Asizu, mjestu povezanu sa životom, obraćenjem i djelovanjem jednoga od najvećih svetaca Katoličke crkve - svetog Franje. Misa u jednome od svetišta. Nastavak putovanja prema Zagrebu s kraćim usputnim zaustavljanjima radi odmora i okrepe. Predviđen povratak u Zagreb: u kasnim večernjim satima (oko ponoći).

Radujemo se što ćemo zajedno moći proslaviti svetkovinu Božanskog milosrđa!


Ukupna cijena: 1400 kuna po osobi.

Plaćanje: akontacija 200 kuna uplaćuje se po prijavi i rezervaciji (u slučaju odustajanja se ne vraća).

Preostali iznos, 1200 kn, uplaćuje se u dvije rate (prva rata - 600 kuna, rok uplate do 20. veljače 2017. g.; druga rata - 600 kuna, rok uplate do 20. ožujka 2017. g.). Mogućnost obročnog plaćanja na najviše četiri rate - obvezno napomenuti prigodom prijave i rezervacije.

U cijenu uključeno: prijevoz autobusom visoke turističke klase, smještaj u Cascii u Hotelu delle Rose (http://www.hoteldellerose.com/) s dva polupansiona (polupansion uključuje: prvi dan - noćenje i večera; drugi dan - doručak, večera i noćenje; treći dan - doručak), duhovno i stručno vodstvo tijekom puta, jamčevina i troškovi organizacije putovanja, primjerak Novog Zavjeta za Školu molitve.

U cijenu nije uključeno: ručak, piće za vrijeme obroka, eventualne ulaznice za posjet građevinama koje nisu predviđene programom, dobrovoljno putno zdravstveno osiguranje (svaki hodočasnik koji želi dogovara ga izravno s agencijom; iznosi ukupno 55 kuna po osobi), odstupanja od programa te novac za osobnu potrošnju.

Ostalo

Za prelazak preko granice ponijeti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Hodočašće vode Kristofori u pratnji svećenika iz Hrvatske.

Zadržavamo pravo izmjene programa.


Za detaljne informacije i rezervacije nazovite na: 048/210-104; 095/206-5421 (radnim danom 8 – 16 sati); javite e-poštom na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili jednostavno popunite obrazac niže.

Obrazac za prijavu


captcha
Powered by BreezingForms