Ljubav i poštovanje - Emerson Eggerichs u Hrvatskoj

Autor svjetskog bestselera o braku u Hrvatskoj

U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara. Donosimo vam raspored susreta, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u našoj web-knjižari putem poveznica u nastavku za pojedini dan ili na našim mjesečnim molitveno-evangelizacijskim susretima (raspored). Ulaznice će se moći kupiti i na sam dan susreta na ulazu u dvoranu. Predavanja će biti simultano prevođena na hrvatski jezik.

Na kraju svakog susreta dr. Emerson će potpisivati svoje knjige, koje ćete za vrijeme seminara moći nabaviti po promotivnim cijenama.


Osijek


Zagreb


Split

*Tema susreta u Zagrebu i Splitu oba je dana ista. Za sve informacije možete nam se javiti e-mailom This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).


Je li susret namijenjen samo bračnim parovima?

Na susret su itekako pozvani i dobrodošli samci, mladi koji su trenutno u vezi i oni koji se tek pripremaju za brak. Jer, ova jednostavna i snažna poruka, koja je glavna tema susreta, govori o muško-ženskoj komunikaciji, a ne samo o komunikaciji u braku. Načela (principi) o kojima će se govoriti vrijede i za braću i sestre, majke i sinove, očeve i kćeri, muške i ženske kolege… Ovaj seminar o ljubavi i poštovanju namijenjen je svakome tko poznaje nekoga suprotnog spola.


Male grupe (tečajevi) u Hrvatskoj

Tijekom 2018. godine pokrenut ćemo i male grupe (tečajeve). Detaljnije o malim grupama, te o načinu prijave za sudjelovanje, pogledajte ovdje.


Kontaktirajte nas

Za sve informacije možete nam se javiti e-mailom na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).