fbpx

book hr banner 130x1000px

Kako instalirati ljubav?

Koliko te god stajala instalacija, isplati se u nju utrošiti sve što imaš. Uporaba programa isplatit će se ponajviše tebi samom.

Služba za korisnike: Služba za korisnike, izvolite! Kako Vam mogu pomoći?

Korisnik: Pregledavajući svoj program u računalu, pronašao sam program koji se zove LJUBAV, ali ne znam kako funkcionira. Možete li mi pomoći?

SZK: Naravno! Ali ja ga ne mogu instalirati. To morate učiniti sami. Dat ću vam upute. U redu?

K: Da, mogu pokušati. Ne znam mnogo o informatici, ali spreman sam za instalaciju. Odakle trebam početi?

SZK: Najprije otvorite svoje SRCE. Jeste li ga pronašli?

K: Jesam, no još se nekoliko programa automatski pokrenulo. Je li problem da započnem s instalacijom dok to traje?

SZK: Koji se još programi pojavljuju?

K: Samo trenutak da pogledam… STARA_RANA.exe, SLABO_SAMOPOŠTOVANJE.exe, SRDŽBA.exe, MRŽNJA.com...

SZK: Nema problema. LJUBAV će automatski izbrisati STARA_RANA.exe iz sadašnjeg operacijskog sustava. Moguće da će ostati na tvrdom disku, ali neće više ometati druge programe. LJUBAV će, s vremenom, SLABO_SAMOPOŠTOVANJE.exe prebrisati vlastitim ugrađenim programom VISOKO_SAMOPOŠTOVANJE.exe. Ali SRDŽBA.exe i MRŽNJA.com morate kompletno izbrisati. Ti programi sprječavaju pravilnu instalaciju LJUBAV.exe. Možete li ih izbrisati?

K: Ne znam kako. Možete li mi pomoći?

SZK: Rado! Odite na izbornik START menu i aktivirajte PRAŠTANJE.exe i pokrenite ga onoliko puta koliko je potrebno dok se SRDŽBA.exe i MRŽNJA.com u potpunosti ne izbrišu.

K: U redu! Gotovo. Evo, LJUBAV se počela instalirati automatski. Je li to normalno?

SZK: Jest. Trebali biste uskoro primiti poruku u kojoj piše da će LJUBAV biti aktivna tako dugo dok SRCE postoji. Vidite li takvu poruku?

K: Vidim. Je li instalacija sad gotova?

SZK: Jest, ali zapamtite – ovo je samo osnovna verzija programa. Sad morate početi povezivanje s drugim SRCIMA za primanje ažuriranja (UPDATES).

K: Uh, evo, dobio sam poruku o pogrješci. Što trebam učiniti?

SZK: Što piše?

K: Piše: POGRJEŠKA 412 – PROGRAM NIJE AKTIVIRAN U UNUTARNJIM KOMPONENTAMA. Što to znači?

SZK: Ne brinite. To je čest problem. To znači da je LJUBAV u SETUP-u tako konfigurirana, da djeluje u vanjskim srcima, ali nije se provela u Vašem SRCU. To je dio malo kompleksnijeg programiranja, ali to, jednostavnim riječima, znači: morate LJUBAV koristiti najprije na vlastitom sustavu, prije nego što ga možete koristiti na drugima.

K: Dakle, što da učinim?

SZK: Možete li pronaći datoteku SAMO-OPTUŽIVANJE?

K: Evo, pronašao sam je!

SZK: Odlično! Polako, ali sigurno postajete profesionalac.

K: Hvala!

SZK: Nema na čemu. Kliknite sad na sljedeće datoteke i kopirajte ih u direktorij SRCE: SAMOPRAŠTANJE.doc, SAMOPOŠTOVANJE.txt, SAMOVREDNOVANJE.inf i REALIZACIJA.htm. Sustav će zamijeniti sve neispravne datoteke, koje bi eventualno mogle biti u konfliktu s LJUBAV.exe i aktivirat će obnovu svih oštećenih datoteka. Svakako morate izbrisati SAMOKRITIKA.exe sa svih svojih mapa. Zatim obavezno izbrišite sve privremene datoteke iz pretinca za smeće, kako biste bili sigurni da se taj .exe neće više nikada aktivirati.

K: Gotovo je! MOJE SRCE se počelo puniti predivnim datotekama. Trenutno vidim OSMIJEH.mpg na ekranu i evo: sustav pokazuje da se u moju mapu SRCE automatski kopiraju TOPLINA.com, MIR.exe i SREĆA.com.

SZK: Izvrsno! To znači da se LJUBAV trenutno instalira i pokreće! Od sada se morate sami brinuti o sebi. Još jedna stvar prije nego što Vas napustim...

K: Da?

SZK: LJUBAV je besplatni proizvod, freeware. Brinite o tome da LJUBAV.com, sa svim njezinim modulima, prosljeđujete svakoj osobi koju poznajete. Zauzvrat, oni će LJUBAV.com dijeliti drugima i s vremenom ćete u povratu primiti veoma lijepe module.

K: Učinit ću to. Hvala Vam na pomoći!

SZK: Nema na čemu!


 

Pouka: Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga.

 

Tags: Book