fbpx

book hr banner 130x1000px

Male grupe (tečajevi)

Projekt "Deset pravednika"

Želiš li biti dio nečeg velikog?!

Priključi se onima koji će svakog ponedjeljka doći pred Gospodina pola sata u molitvi i prikazati Svetu Misu na nakanu obnove svoga braka i obitelji, ali i izgradnje i obnove brakova i obitelji u Hrvatskoj!


Tvoja molitva, tvoj vapaj, tvoje srce – izranjeno, tužno, možda i obeshrabreno ovoga trenutka, silno je vrijedno i bitno, gdje god se nalazio i kakva god je trenutna situacija u tvome braku i/ili tvojoj obitelji. Bog te želi susresti upravo tu i želi da mu dođeš baš takav/takva, jer te treba i želi obnoviti tebe, tvoj brak, ali i brakove i obitelji u Hrvatskoj.

Prije dvije godine pokrenuli smo nekoliko programa kojima nastojimo obnoviti brakove i obitelji u Hrvatskoj. Silno smo zahvalni Bogu na svim prekrasnim plodovima i mnogim svjedočanstvima, jer Bog vidi svaku našu žrtvu, no potrebe su velike i samo zajedno možemo uspjeti! „Žetva je velika, a radnika je malo“ (Lk 10,2).

„Posljednja bitka između Gospodina i kraljevstva Sotone bit će za brak i obitelj. Ali, ne bojte se! Tkogod radi na očuvanju svetosti braka i obitelji uvijek će, na sve načine imati protivnika, jer to je odlučno pitanje.“ Sestra Lucia dos Santos

Zato – odvaži se, odluči se, pokreni se, postani „radnik“ plana za obnovu Hrvatske, takav kakav jesi, jer „On je došao radi grešnika“ (Mk 2,17) i „obasjat će te Krist“ (Ef 5,14) još snažnije u tvome braku i obitelji!

Želiš li to? Imaš li pola sata tjedno za svoj brak, svoju obitelj, a onda i obnovu Hrvatske? Želiš li biti dio nečeg velikog, jer sve kreće od nas samih? Ne od vlade, ne od optužbi da je situacija ovakva ili onakva, da je supružnik drugačiji… Ne, upravo od mene!

Vjerojatno se pitaš – kako?

Uključi se u program „Deset pravednika“ (Post 18, 20-32), odnosno – priključi se onima koji će svakog ponedjeljka (ili neki drugi dan u tjednu kad možeš) doći pred Gospodina pola sata u molitvi i prikazati Svetu Misu na nakanu obnove svoga braka i obitelji, ali i izgradnje i obnove brakova i obitelji u Hrvatskoj!

Predlažemo ti da zastupaš svoj brak i obitelj uz snažnu molitvu za “Obnovu i iscjeljnje braka i obitelji“. Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pronaći ovdje ili ju preuzeti ovdje, dok molitvu u muškom rodu možeš pronaći ovdje ili ju pruzeti ovdje.

(Naš dodatni prijedlog kako moliti, detaljno po koracima možeš pogledati ili preuzeti ovdje)

Umnoži talente, sakupi dodatno „blago“ za nebo i pozovi i potakni i druge. Dovoljno je da ovo podijeliš barem svojim prijateljima!

Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se pokrenuti i početi moliti za svoj brak i svoju obitelj te za spasenje drugih. Odlučimo se i krenimo zajedno!

PODRŽI I PROGRAME „LJUBAVI I POŠTOVANJA“

Mi molimo s vama! Uz program „Deset pravednika“, ranije smo pokrenuli „5 minuta za moj brak, vezu, obitelj“, „15-dnevni plan za brak i obitelj“, nedavno i „Aninu djecu“ gdje molimo i zagovaramo parove željne djece, te tjedne radionice gdje smo podrška svima onima koji se bore s ranama i nepraštanjem i koji se žele naučiti duhovno boriti za svoju obitelj – „Izgradnja braka i obitelji“, godišnje susrete svih polaznika tečaja i obnova bračnih zavjeta u svetištu MB Remetske – „Zadrži smjer“, te naravno male grupe „Ljubav i poštovanje“.

Naša misija je jasna – potrebna nam je obnova naših brakova i obitelji! 

Primamo pozive iz mnogih dijelova Hrvatske da organiziramo tečajeve, radionice, individualna savjetovanja i pomoć. Nažalost, sami i uz redovan posao ne možemo sve uspjeti, iako nam je to silno na srcu.

Zato vas pozivamo da podržite naše programe i molitveno – prikazivanjem Misa, nekim manjim žrtvama ili već kako vam je na srcu, da Gospodin providi i otvori put, da uz nas podigne nove parove voditelje, da providi sredstva za puno radno vrijeme kako bismo doprijeli do što više obitelji i spasili što više brakova, a samim time i budućnost Hrvatske.

Za sve vas koji nas na bilo koji način podržavate, svaki se tjedan služi Sveta Misa na vaše nakane i nakane vaše obitelji.

ŽELITE PODRŽATI NAŠ RAD?

Ukoliko nas možete i želite podržite i financijski, s onim što vam je na srcu (jer Gospodin voli veselog darivatelja :) ), svoju donaciju možete uplatiti na:

Društvo Kristofori
Rečko polje 153, Koprivnica
Model: 99
Opis: Donacija
IBAN: HR 8724020061500066020 (SWIFT/BIC: ESBCHR22).

Neka vam Gospodin uzvrati stostruko!

I ne zaboravi proslijediti dalje!

Ivana i Danijel (više o nama), voditelji