book hr banner 130x1000px

Male grupe (tečajevi)

Male grupe (tečajevi)

Mnogi parovi svjedoče da su sudjelovanjem u malim grupama, pomoću priručnika, koji je jednostavan, zabavan, inspirativan, poučan i iznimno koristan, osjetili poboljšanje odnosa u svojem braku ili vezi (više o vezamao, kako pronaći pravog partnera, te o pripravi za brak pročitajte ovdje).

Male grupe izuzetno će utjecati na vaš brak, vezu, vaše roditeljstvo i zasigurno na cijelu vašu obitelj.


Opširnije

Kako pronaći pravog partnera ili znati da je trenutni partner/zaručnik prava osoba za mene?

Djevojka treba ljubav, mladić treba poštovanje

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Muškarac i žena, mladić i djevojka su jednako vrijedni, ali nisu isti. Često pokušavamo pridobiti ili zadržati osobu tako da joj uskraćujemo ono što joj je najpotrebnije jer smatramo da ćemo onda dobiti njezinu pažnju i da će se sve „srediti”, no tako radimo krucijalnu pogrešku i to nikad nikome nije uspjelo.

Opširnije

Modeli tečaja i prijava Ljubav i poštovanje

Modeli tečaja i prijava

Ulaganjem u ovaj iznimno koristan tečaj, ulažete u sebe, svoj brak ili svoju vezu, u svoju obitelj, te – kroz dublje shvaćanje međuljudskih odnosa – čak i u svoj profesionalni život! Izvrsna je stvar što ulaganjem u tečaj pomažete da se on širi i da se evangeliziraju još mnoge obitelji diljem Hrvatske.

Opširnije