fbpx

Majke i sinovi

 


Majke i sinovi

Dr. Emerson Eggerichs


Sin zna da ga majka voli, ali ponekad se pita poštuje li ga ona.


„Nikada nije ni prerano ni prekasno da majke počnu primjenjivati ovu poruku poštovanja...” SARAH EGGERICHS

 

Istina je da su ljubav i poštovanje jednako potrebni i sinovima i kćerima. Međutim, istraživanja pokazuju da muškarci i žene drugačije reagiraju u stresnim situacijama. Muškarci svijet oko sebe više doživljavaju kroz prizmu poštovanja. Ako imate sina, ovo je knjiga za vas!
Kroz svoje knjige dr. Emerson Eggerichs je već milijunima bračnih parova prenio bibilijsko shvaćanje ljubavi i poštovanja, koje je preobrazilo njihove odnose, a sada primjenu tih istih načela objašnjava kroz još jedan od najvažnijih ljudskih odnosa, onaj između majke i sina. Ova knjiga objašnjava kako se sinu obraćati s poštovanjem, a također donosi brojna svjedočanstva majki koje su te savjete poslušale.
Autor obrazlaže ne samo kako prepoznati muškarca u svome dječaku nego navodi i čitav niz njegovih unutarnjih potreba: da štiti druge, da bude snažan, da predvodi druge i donosi odluke, da promišlja o problemima, da sklapa bliska prijateljstva i razumije ljudsku spolnost.
Knjiga govori o majci koja iskazujući svome sinu poštovanje, pored ljubavi koju mu pruža, odgovara na najdublju potrebu njegova srca.


MALE GRUPE (TEČAJEVI) "LJUBAV I POŠTOVANJE"

U svibnju 2018. pokrenuli smo tečajeve "Ljubav i poštovanje". Kroz male grupe - koje su mnogim parovima preko noći promijenile shvaćanje temeljnih potreba njihovih partnera – mnogi su brakovi i veze bili osnaženi i obnovljeni, a mnogi i spašeni, dok su mnogi samci i parovi stvorili snažan temelj za ulazak u bračni život. Male grupe izuzetno će utjecati na vaš brak, vazu, vaše roditeljstvo i zasigurno na cijelu vašu obitelj. Detaljnije o malim grupama i kako se priključiti pogledajte ovdje.


Dr. Emerson Eggerichs je autor uspješnice New York Timesa Ljubav i poštovanje prodane u više od 1,6 milijuna primjeraka