Bojno polje uma

Bojno polje uma
80.00 Kn


Bojno polje uma

Joyce Meyer

BJESNI RAT. Tvoj um je bojno polje. Briga, sumnja, zbunjenost, depresija, ljutnja i osjećaj osude... sve su to napadi na um. Ako patiš zbog negativnih misli, ohrabri se! Opširnije

Joyce Meyer
23,0 x 15,5 cm, meki uvez
323 stranice

BJESNI RAT.
Tvoj um je bojno polje.
Briga, sumnja, zbunjenost, depresija, ljutnja i osjećaj osude... sve su to napadi na um. Ako patiš zbog negativnih misli, ohrabri se! Joyce Meyer je pomogla milijunima da pobijede u tim strašno važnim bitkama a može pomoći i tebi! U svojoj najpopularnijoj knjizi, ova draga Božja službenica ti pokazuje kako da promijeniš svoj život mijenjajući svoj um. Ona te uči kako da se pozabaviš sa tisućama misli s kojima se svakodnevno susrećeš i fokusiraš svoj um da razmišlja onako kako Bog razmišlja. Ona dijeli kušnje, tragedije i konačne pobjede iz svog braka, obitelji i službe, koje su je dovele do čudesne istine koja preoblikuje život i otkriva svoja razmišljanja i osjećaje koji su je pratili u tome.

Sada je red na tebi da:
•  Preuzmeš kontrolu nad svojim umom i nađeš slobodu i mir
•  Prepoznaš uništavajuće misli i zaustaviš ih da ne utječu na tvoj život
•  Budeš strpljiv sa sobom čak i kada pogriješiš
•  Da se naoružaš sa Božjom Riječju, slavljenjem, molitvom i drugim snažnim duhovnim oružjima
•  Slijediš svjetlo koje te izvodi iz tvoje mentalne "pustinje" loših stavova i isprika koje ljudi koriste, a koje ih udaljuju od Boga i nadeš radost i ispunjenje.

Ne predaj idući dan očaju! Saznaj danas kako si zagarantirati pobjedu u BOJNOM POLJU UMA!