Vjera - Ključ do Božjeg srca

Vjera - Ključ do Božjeg srca
89.00 Kn


Vjera - Ključ do Božjeg srca

John H. Hampsch


Imate li ponekad osjećaj kao da nitko ne čuje vaše molitve? Zavidite li drugima na čudesnim uslišanjima njihovih molitava? Opširnije

John H. Hampsch
20,0 x 14,0 cm, meki uvez
127 stranica

Imate li ponekad osjećaj kao da nitko ne čuje vaše molitve? Zavidite li drugima na čudesnim uslišanjima njihovih molitava? Nebrojeni kršćani danas stoje nepokretni u duhovnoj nemoći, a gladni su vjere kojom bi premještali planine i koju im je Isus obećao (Mt 17,20; 21,21). Međutim, čini se kao da se moraju pomiriti s vjerom koja jedva da im daje snage za suočavanje sa svakodnevnim poteškoćama.
Ono što im nedostaje jest karizmatski dar vjere, a ta se vjera ne može razviti na silu, nego iskustvom sigurnosti da će Bog uslišiti našu molitvu. U knjizi su objašnjena tri koraka (sadržana u Božjoj riječi) kako zadobiti ovaj dar vjere.
Drugi aspekt vjere kojim se otac Hampsch bavi je krjepost vjere koji predstavlja prihvaćanje istina (sveukupno njih oko 300) koje je Bog objavio po Svetom pismu, a koje nam mogu promijeniti život; te doktrine uključuju veliko Božje milosrđe, njegovu stvarnu Prisutnost u Euharistiji, nauk o anđelu čuvaru koji je uvijek uz nas, što znači prihvatiti Mariju kao našu duhovnu Majku, postojanje raja, pakla i čistilišta, itd. Ako uzimamo te istine zdravo za gotovo one će slabo utjecati na naš život, ali ako uistinu u njih vjerujemo naš će se život preobraziti.
Uz knjigu Vjera: ključ do Božjeg srca bolje ćete razumijeti kako vjera može biti djelotvorna u vašem svakodnevnom životu. Kroz Živu Božju Riječ naučit ćete kako u svojoj duši održati nebeski plamen sada i zauvijek.