Što smo učinili u 2017.?

Kristofori u 2017. godini

Prije svega zahvaljujemo dragome Gospodinu i našoj Majci Mariji na svim blagoslovima i na prilici da možemo zajedno raditi na Božjoj njivi za nebesko kraljevstvo. Također smo zahvalni za svakoga od vas koga nam je Gospodin stavio na put kako bismo Ga zajedno slavili i veličali. Hvala vam na svakoj molitvi i podršci. Neka vam Gospodin vrati mjerom preobilnom!

 

Molitveno-evangelizacijski susreti

U 2017. godini održali smo ukupno 45 susreta diljem Republike Hrvatske na kojima je sudjelovalo više od 8 500 braće i sestara. Od 2012. godine do danas održali smo ukupno 418 susreta.


„Škola molitve”

Školu molitve trenutno polazi više od 295 aktivnih polaznika iz 23 mjestâ diljem Republike Hrvatske u ukupno 46 grupâ.


Individualna molitva

U 2017. godini na individualnoj je molitvi (Koprivnica/Zagreb) sudjelovalo ukupno 150 osobâ. Od 2010. godine do danas na molitvi je sudjelovalo ukupno njih 1135.


Hodočašća

Organizirali smo ukupno pet hodočašća sv. Padre Piju u San Giovanni Rotondo, sv. Riti te u Svetu Zemlju na kojima je sudjelovalo ukupno 240 hodočasnika s područja Republike Hrvatske i susjednih država.

Novi portal Book.hr 

Pokrenuli smo novi portal Book.hr. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.


Ostalo

Ove smo godine izdali 11 novih knjigâ; putem stranice na Facebooku uživo smo prenosili molitveno-evangelizacijske susrete zbog svih onih koji su htjeli, a nisu bili u mogućnosti sudjelovati te zbog sve braće i sestara koji nas prate izvan Republike Hrvatske. Učinili smo još mnogo toga, sve s ciljem da zajedno s vama što bolje upoznajemo i uzljubimo Gospodina te još više težimo vječnom životu.

Hvala vam svima od srca!

Vaši Kristofori