fbpx

book hr banner 130x1000px

Molitva nad računalom

Kad se spomene molitva nad računalom mnogim se podignu obrve. Pročitajte ovu molitvu i procijenite je li ona samo za vjerske fanatike i  ljude koji su malo pretjerali ili bi trebala biti normalna svakoj osobi koja vjeruje u Boga i želi živjeti po njegovoj volji

Ljubljeni Bože i Oče naš,

izvore svega dobra i svakoga znanja, slavimo te zbog tvoje ljubavi i nježnosti koju iskazuješ prema nama po svome Sinu Isusu Kristu, koji je tijelom postao i prebiva među nama i po svojemu Duhu Svetomu koji je razliven u srcima našim.

Daj da se ovo novo računalo koristi za služenje tebi i za svu istinu. Daj da on bude instrument koji će služiti stvaranju, a ne rušenju. Neka se pornografija, mržnja ili bilo koje drugo slično zlo nikada ne pojave na ovom monitoru.

Daj da ja i svi koji će koristiti ovo računalo sve to činimo u čistoći srca i slobodni od svakoga zla. Neka moj rad na ovom računalu posluži za proslavu tvojega imena i izgradnju tvojega Kraljevstva.

Vodi nas kroz ovaj život da svjedočimo o savršenoj ljubavi i radosti koju ti dijeliš s Isusom Kristom, svojim Sinom, našim Gospodinom i Duhom Svetim, jednim Bogom u sve vijeke vjekova.

Amen!